Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://pindogbjerre.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor

Ved bestilling indhenter vi følgende persondata: Navn, adresse, telefonnr og mailadresse. Vi bruger oplysningerne til at levere varen til dig og til at komme i kontakt med dig, hvis vi er i tvivl om noget eller du ikke betaler rettidigt. Vi bruger også oplysningerne (sammen med oplysning om dine køb) til at målrette vores information til dig.

Ved køb registrerer vi din IP-adresse, som vi kun bruger i tilfælde af svindel, hvor IP-adressen overgives til politiet.

Cookies

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvor længe vi gemmer dine data

For brugere som opretter sig på vores websted, gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Opbevaring

Vi sletter de personoplysninger du har delt med os, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, de er indsamlet efter.

Videregivelse til tredjemand

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand, medmindre vi er forpligtet til det efter lovgivningen, eller vi har indgået en aftale med tredjemand (f.eks. PostNord) om levering af en ydelse.

Kontaktinformation

Forlaget Pind og Bjerre, CVR-nr 28251432, Grenåvej 664 C, 8541 Skødstrup er dataansvarlig for de personoplysninger, du deler med os, når du besøger vores hjemmeside, foretager køb online, telefonisk eller via mail. Ønsker du at rette henvendelse til os, kan det ske på e-mail til [email protected] eller telefon 21 41 56 97.

Yderligere information

Dine rettigheder

Du kan til enhver tid få indsigt i de oplysninger, vi indsamler om dig. Du kan til enhver tid benytte retten til at få slettet de oplysninger, vi indsamler om dig, med visse lovbestemte undtagelser. F.eks. kræver bogføringsloven, at vi gemmer alle bilag i 5 år. Hvis personoplysninger om dig er forkerte, har du ret til at få dem korrigeret.

 

Senest opdateret 1. juni 2018.