Kursustilmelding

Smarte strategier og fleksible metoder til regning med flercifrede tal

Kom og vær med til at dykke ned i, hvordan man kan videreudvikle elevernes arbejde med de første regnestrategier fra arbejdet med små tal til regning med flercifrede tal på en måde, der både giver eleverne forståelse og tryghed. Eller hvordan man kan åbne op for arbejdet med regnestrategier og en fleksibel tilgang hos elever, som ikke tidligere har arbejdet meget med strategiske tilgange.

Med udgangspunkt i materialet ‘RoS/Klasse Regning’ vil vi gennemgå vigtige opmærksomheder og eksempler på forskellige strategier og metoder, samt afprøve helt konkrete eksempler på, hvordan man kan skabe en fælles og meningsfuld klasseundervisning, der tager højde for elevernes ofte meget forskellige faglige udgangspunkt.

————

Kurset afholdes af Maria Grove Christensen, som udover at være medforfatter på blandt andet ‘RoS/Klasse Regning’ sammen med Pernille, også er erfaren lærer og matematikvejleder. Hun ved derfor fra egen erfaring, hvad der er i spil, når forskning og teori skal omsættes til helt konkret undervisningspraksis.

Kurset afholdes i vores dejlige gamle fælleshus, hvor I også har mulighed for at se alle vores materialer. Erik laver kaffe og te og serverer nybagte boller. Det bliver sjovt og hyggeligt – og så får I en masse konkrete aktiviteter med hjem!

Dato: Torsdag den 12. september 2024 kl. 14 – 16. 
Pris: 400 kr + moms
Sted: Grenåvej 664, 8541 Skødstrup

 

Tilmelding