Priser
Alle priser er inkl. 25% moms.

Betaling
Du kan betale med Visa/Dankort, Visa og Mastercard. Hvis du er en offentlig kunde, får du tilsendt en elektronisk faktura hvis du angiver EAN-nr.

Download
Downloadede varer er kun til eget brug, og må ikke videredistribueres. Downloads må gerne vises på white-boards og lignende på egen skole.

Forsendelse

Vi sender materialet med PostDanmark – enten som pakke eller b-post. Ved forsendelse til udlandet pålægges gebyr på 100 kr, som dækker forhøjet porto samt betalingsgebyr.

Leveringstid
Vi afsender normalt varerne senest et par dage efter modtagelse af bestillingen. Da vi er et lille forlag, kan ferier dog udsætte leveringen.

Returret
Du har 30 dages fuld returret på fysiske bøger. Downloadede varer kan ikke returneres efter download.
Du betaler selv udgifterne (fx porto) til returnering af varen.

Reklamationsret
Du har 2 års reklamationsret. Hvis du modtager en anden vare end den bestilte, eller varen er beskadiget, kan du returnere varen. Vi betaler din portoudgift hertil.

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, fx via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du bor i et andet EU-land. Klage indgives på http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected]

Privatlivspolitik

Vi behandler de oplysninger, du giver os, ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen.

I forbindelse med bestilling af varer registrerer vi dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail og EAN-nr (hvis du opgiver et sådant). Ved henvendelse til os kan du få adgang til de data, vi har registreret om dig, og du kan du bede om at få dine data slettet. Sletning kan dog kun finde sted, hvis du ikke skylder os penge.

Vi bruger de oplysninger du giver os til at sikre at vi kan sende dig varer og opkræve betaling. 

Vi videregiver naturligvis ikke vil dine oplysninger til tredjemand, medmindre politiet siger at vi skal.

For at sikre, at siden fungerer som vi håber, registreres din IP-adresse, sessioner optages, og der benyttes ”cookies” til at indsamle oplysninger af teknisk karakter.

Når du har afgivet din bestilling, vil du modtage en bekræftelse via e-mail. Vi bruger ikke oplysningerne til at sende uopfordrede e-mails.