Handelsbetingelser og persondatapolitik

Priser
Alle priser er vist både ekskl. og inkl. 25% moms.

Betaling
Du kan betale med Mobile Pay, Visa/Dankort, Visa og Mastercard. Hvis du er en offentlig kunde, får du tilsendt en elektronisk faktura, hvis du angiver EAN-nr.

Download
Downloadede varer er kun til eget brug, og må ikke videredistribueres. Downloads må gerne vises på white-boards og lignende på egen skole.

Forsendelse

Forsendelse til erhvervsvirksomheder er normalt som pakke med PostNord og til private med DAO. Ved forsendelse til udlandet pålægges gebyr på 100 kr, som dækker forhøjet porto samt betalingsgebyr.

Leveringstid
Vi afsender normalt varerne senest et par dage efter modtagelse af bestillingen. Da vi er et lille forlag, kan ferier dog udsætte leveringen.

Returret
Du har 30 dages fuld returret på fysiske bøger og materialer. Downloadede varer kan ikke returneres efter download.
Du betaler selv udgifterne (fx porto) til returnering af varen.

Tilkøb
Når man køber i vores butik tilbyder vi muligheden for, at man – efter købet er gennemført – kan foretage tilkøb til sin eksisterende ordre. Det gøres ved at vælge “tilkøb” på kvitteringssiden. Herefter modtager man en ny ordrebekræftelse med den samlede opdaterede ordre. Denne mulighed er tilgængelig indtil tilkøb-knappen ikke længere er klikbar.

Reklamationsret
Du har 2 års reklamationsret. Hvis du modtager en anden vare end den bestilte, eller varen er beskadiget, kan du returnere varen. Vi betaler din portoudgift hertil.

Hvis du ønsker at indgive en klage, kan dette ske på e-mail til [email protected] eller telefon 21 41 56 97. Vi behandler din henvendelse hurtigst muligt. Hvis du ikke er tilfreds med en afgørelse, kan du som forbruger klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du bor i et andet EU-land. Klage indgives på http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected]

Persondatapolitik

Vi ønsker at beskytte de personoplysninger, du deler med os. Derfor har vi en persondatapolitik, der sikrer, at dine oplysninger behandles ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen. Persondatapolitikken definerer, hvem der har dataansvaret for de personoplysninger, du deler med os, hvilke oplysninger vi indsamler samt hvordan de bruges. I persondatapolitikken findes også oplysninger om de rettigheder du har som kunde i forhold til de personoplysninger, du har delt med os.

Dataansvarlig

Forlaget Pind og Bjerre, CVR-nr 28251432, Grenåvej 664 C, 8541 Skødstrup er dataansvarlig for de personoplysninger, du deler med os, når du besøger vores hjemmeside, foretager køb online, telefonisk eller via mail. Ønsker du at rette henvendelse til os, kan det ske på e-mail til [email protected] eller telefon 21 41 56 97.

Behandling af persondata

Ved bestilling indhenter vi følgende persondata: Navn, adresse, telefonnr og mailadresse. Vi bruger oplysningerne til at levere varen til dig og til at komme i kontakt med dig, hvis vi er i tvivl om noget eller du ikke betaler rettidigt. Vi bruger også oplysningerne (sammen med oplysning om dine køb) til at målrette vores information til dig.

Ved køb registrerer vi din IP-adresse, som vi kun bruger i tilfælde af svindel, hvor IP-adressen overgives til politiet.

På vores hjemmeside benyttes ”cookies” til at indsamle oplysninger af teknisk karakter, så vi løbende kan forbedre hjemmesiden.

Opbevaring

Vi sletter de personoplysninger du har delt med os, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, de er indsamlet efter.

Videregivelse til tredjemand

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand, medmindre vi er forpligtet til det efter lovgivningen, eller vi har indgået en aftale med tredjemand (f.eks. PostNord) om levering af en ydelse.

Dine rettigheder

Du kan til enhver tid få indsigt i de oplysninger, vi indsamler om dig. Du kan til enhver tid benytte retten til at få slettet de oplysninger, vi indsamler om dig, med visse lovbestemte undtagelser. F.eks. kræver bogføringsloven, at vi gemmer alle bilag i 5 år. Hvis personoplysninger om dig er forkerte, har du ret til at få dem korrigeret.

Senest opdateret 15. februar 2022.