Det gode liv med matematik starter lang tid før skolen.

Vi har lavet en lille serie på 3 bøger om tal og antal til de 2-5 årige og deres forældre, pædagoger, legeonkler, mormødre og andet godtfolk. Til bøgerne findes en perlekæde med 12 store perler på lædersnor, som giver børnene flere inputs og fastholder dialogen om tal også efter bogen er lukket. Læs mere under menupunktet Før skolen

Astrid Fjendbo har skrevet den skønne højtlæsningsbog “En dag uden tal” for de 3-8 årige om hvordan verden vil være helt uden tal. Det bliver en meget mærkelig dag…

Antal

DKK 100,00inkl. moms: DKK 125,00

“Antal” er en poetisk samtalebog om antal fra en til tolv. Mors perlekæde går i stykker, og de tolv perler bliver spredt for alle vinde. Drengen med den gule taske tager ud for at lede efter dem. Han finder perlerne og mange andre ting med samme antal.

32 side, hardback, 21 * 21 cm.

En dag uden tal

DKK 130,00inkl. moms: DKK 162,50

Otto er ikke ret vild med at regne. Faktisk ville han ønske, at der slet ikke var nogen tal i verden, for så ville alting være meget mere enkelt.

En dag går Ottos ønske i opfyldelse, men det bliver ikke helt, som han havde forestillet sig. For hvordan kan man egentlig vide, hvornår man har fødselsdag, eller finde den rigtige størrelse på fodboldstøvlerne uden tal? Og hvad med lommepengene og betalingen hos købmanden? Det bliver en meget mærkelig dag.

En dag uden tal er en illustreret højtlæsningsbog for de 3-8-årige af Astrid Fjendbo om den matematik, vi bruger hver dag helt uden at lægge mærke til det.

Bogen vil være en glæde for børn der elsker tal. Og vigtigere endnu: kan blive en åbenbaring for børn der endnu ikke har fundet ind i tallenes rige rige. – Svend Åge Madsen

Historien er fortalt med en underfundig tone med sjove illustrationer. Anbefales. – Lektørudtalelse, DBC

En smagsprøve på bogen:

En dag uden tal – til undervisning

DKK 300,00inkl. moms: DKK 375,00

Den fysiske bog “En dag uden tal” OG bogen som e-bog OG en PDF-fil med alle tegningerne til brug for højtlæsning i klassen. Vis eleverne PDF-filen på en storskærm, så de selv kan udforske tegningerne mens historien bliver læst højt.

Antal og ting

DKK 100,00inkl. moms: DKK 125,00

Antal og ting er en finurlig samtalebog om, at ting kan være ens på forskellige måder.

Drengen og mor sejler rundt og samler insekter, cykler og mange andre ting. Skibet bliver fyldt med ting, som kan sorteres efter antal.

32 side, hardback, 21 * 21 cm.

Tal og fingre

DKK 100,00inkl. moms: DKK 125,00

Tal og fingre er en fingerkriblende samtalebog om de tal, vi kan vise med vores ti fingre.

Drengen bor i nummer 10, det er alle ti fingre.Han går forbi gadens andre huse, hvor børnene viser, hvilket nummer deres hus har. Til sidst finder han hjem.

32 side, hardback, 21 * 21 cm.